lunes, 14 de abril de 2014

El tornar o no tornar

Abans de començar a escriure una nova entrada, he de disculpar-me en relació a la meva absència durant aquests últims mesos al blog, per res significa que hagi deixat de seguir en Bo, ni deixat d'admirar-lo, totalment al contrari. Això si, cal agrair també a la meva companya i amiga que s'hagi encarregat ella, totalment de portar al dia el twitter de @info_bojankrkic, com haureu pogut comprovar no es pot fer millor!

Un cop dit això, en aquesta entrada m'agradaria parlar d'un tema que està fent molt soroll aquestes últimes setmanes. La cessió d'en Bojan relacionada amb el càstig que ha patit el Barça per part de la FIFA.

Des del primer dia que en Bo va marxar del Barça, ja volia tornar-lo a veure enfundat dins la samarreta del Barça i a poder ser amb el numero 9 a l'esquena, com un total killer. Això no és cap secret. Però sembla ser que un any més la cosa està difícil. A pesar que tot indicava que les condicions eren millors que mai, la FIFA havia sancionat al Barça amb no poder fitxar cap jugador i això significava que tant sols podien tornar els jugadors que estan cedits, com és el cas d'en Bojan. 


Ara bé, segons m'he pogut assabentar ja s'està dient que aquest estiu tant sols tornarien Deulofeu i Rafinha i que el cas de Bojan és diferent. Per què s'ha d'apartar en Bo dels demés? Sense dubte, és una pregunta sense resposta. 
Opino que en Bo ha fet bona temporada, amb un joc immillorable i un últim gol totalment impressionant que confirma que el seu talent segueix sent excel·lent. Estem parlant d'un cas doncs, on el principal motiu es un NO directe a en Bojan per part del Barça? Si és cert que potser no ha tingut tota la continuïtat necessària per poder donar-ho tot, però ell en te 0 culpes d'això. Sempre que ha sortit al camp, ha sigut per lluitar pel seu equip, per portar-lo a la semifinal de la copa, o per marcar gols que et fan perdre els sentits. No s'hauria de ser tant dur amb en Bojan, ell mai ho ha sigut amb el Barça i ho podria haver sigut molt després del tracte rebut els últims anys per part de cert entrenador. 

Comenceu tots aquells que encara no ho feu, a valorar més el joc d'en Bo i no a fixar-se tant si la pilota entra a porteria o no, perquè avui dia, en Bo és molt més que un golejador nat, és un assistent de 10 i un passador molt notable. 

Per finalitzar, vull recalcar l'orgull que sento cada cop que trepitja la gespa i posa els seus cinc sentits per portar l'equip a la victòria. 

Tranquil, segueix així i tot arribarà, n'estic segura Bo.