viernes, 9 de noviembre de 2012

"Bojan-Milan, una història d'amor"

Aquest matí ha sortit un article al diari Sport, escrit per Ivan San Antonio (qui va ajudar a en Bojan a escriure el seu llibre autobiografic) on comenta diverses situacions que ha viscut en Bo al voltant d'aquests dos últims anys en la seva carrera futbolística.

L'article es titula "Bojan-Milan, una història d'amor", en ell durant la primera part ens recorda la dura i ràpida marxa d'en Bojan del Barça, ens reviu moments com els què va explicar en alguns capitols del seu llibre, d'entre d'altres. A continuació ens fa un breu resum del seu any amb la Roma, on esmenta que el de Linyola es va quedar amb les ganes de poder donar més d'ell mateix al acabar la temporada. Hi ha que dir també, que en els primers partits la sort no el va acompanyar gens, sinó que totalment al contràri i a arrel d'això va acabar seient més a la banqueta que sortint a lluitar al terreny de joc. 

Un cop recordardes aquestes dues etapes de la carrera futbolística d'en Bojan, ens posa en el present i ens situa en el Milan. Pel que diu a l'article, en Bojan es troba molt a gust allà, s'ha adaptat amb molta més ràpidesa i s'està convertint a poc a poc en una peça clau per a aquest equip. També ens comenta que en Bo es va convertir en l'home del partit del passat dimarts en la Champions. 

A banda de comentar-nos la seva vida futbolística, ens comenta la situació que pot viure l'any vinent de cara a la tornada al Barça. Com ja sabreu, aquests últims dies s'ha estat parlant molt de la seva possible NO tornada o que ja està comprat pel Milan. Doncs bé, res del que s'ha dit és cert. L'acord segueix igual que al principi, l'únic que ha canviat és que ara  el Milan també te una opció de compra, però així i tot la Roma segueix tenint prioritat a l'hora de comprar en Bojan. Però com ja he dit abans, en Bo segueix obligat a tornar l'any vinent al Barça si no hi ha nous canvis.

miércoles, 7 de noviembre de 2012

Milan 1-1 Màlaga

Milan 1-1 Màlaga. Amb aquest empat el Milan va acabar com a segon del seu grup de la Champions.

Pel que fa a en Bojan, un cop més va estar esplèndid en el partit d'ahir, Allegri va tornar a confiar amb les seves possibilitats i en Bo no va decebre durant cap minut del partit. 
Va estar actiu i lluitador un partit més, aquest cop davant el Màlaga. Fins i tot els comentaristes del partit de Canal+ es van atrevir a dir que: "Bojan esta destrozando al Málaga"  i moltes altres frases que deixaven entreveure qui estava sent l'home del partit una altre vegada, qui estava sent el millor del Milan i qui estava en cada acció atacant del Milan. 

A les seves botes va estar un gol durant la primera part, un potent xut des de fora de la àrea que per poc no acaba a dins la porteria. Poc després d'aquest intent de gol, van venir molts altres més, centrades cap a la àrea o jugades on deixava anar la seva qualitat. Va participar en totes les jugades que algun jugador volia portar a gol, va defensar i va assistir en molts moments del partit. En definitiva, ahir va tenir-ho tot, però sobre tot el millor de tot és que sense marcar ens va fer viure un partit intens i actiu en tot moment, deixant per complet l'avorriment de banda.

Enrere estan quedant els partits a la banqueta i per endavant l'esperen partits de 90 minuts al terreny de joc, aquesta sembla ser la bona, per fi, està arribant el moment de en Bo. Esperem que pugui continuar gaudint de confiança aquest diumenge a les 15:00h. davant la Fiorentina.

domingo, 4 de noviembre de 2012

El gol rossonero

Que en Bo m'hagi ensenyat que l'esperança mai es perd no és res nou... Però si és nou, veure com en Bojan celebra un gol amb la samarreta rossonera, és un fet que molts portàvem esperant des de fa molt de temps amb ansies i emoció. I ahir, per fi, va passar.

Ahir a la tarda tot apuntava que en Bo finalment seria titular davant el Chievo, després de la gran segona part que havia fet al partit passat. Era de bojos deixar-lo fora de l'onze vista la seva actuació davant el Palerm. Així doncs, Allegri va fer cas del que havia vist aquell dimarts al terreny de joc i va optar per posar a Bojan en el terreny de joc des del inici del partit. 


En Bo, com no podia ser de cap altra manera va respondre a la confiança que va dipositar en ell, Allegri. Va respondre amb un joc brillant, net i completament constant, sense recaure en un sol moment del partit. L'execució del gol va ser espectacular, un gran xut des de fora de la àrea, d'allò més potent per poder encaixar el tercer gol del Milan. 

La paraula alegria és queda molt curta, per definir el que em fa sentir el gol que va marcar ahir en Bo, a part de molts sentiments i emocions, sobretot em va fer sentir que a partir d'ara les coses aniran de bé a millor. Si Allegri per fi comença a confiar totalment amb ell, estic segura que en Bo no deixarà de marcar gols per poder portar l'equip al més alt.

 En Bo és un jugador que encara pot donar molt de si, va començar al Barça, es va creixer de manera bestial a la Roma i aquí pot explotar definitivament el seu gran talent que l'ha fet arribar fins aquí. Tan sols necessita la cosa que sempre li ha faltat, la confiança... Per poder tirar endavant, per poder jugar a gust, segur i amb més vitalitat que mai i tot apunta que a partir d'ara Allegri pot ser l'entrenador indicat per donar-li aquesta confiança que en Bo tant anhela des de fa molts anys.


I que dir-te a tu Bo? Segueixes tant enorme i talentós com sempre, no em cansaré de repetir-te que ets símbol de lluita i sacrifici constant. Hi ha molta gent que no ho veu o no ho vol veure, però el que fas dia a dia té un mèrit espectacular i inassolible per a molts. Grandiós, Bo.