miércoles, 7 de noviembre de 2012

Milan 1-1 Màlaga

Milan 1-1 Màlaga. Amb aquest empat el Milan va acabar com a segon del seu grup de la Champions.

Pel que fa a en Bojan, un cop més va estar esplèndid en el partit d'ahir, Allegri va tornar a confiar amb les seves possibilitats i en Bo no va decebre durant cap minut del partit.
Va estar actiu i lluitador un partit més, aquest cop davant el Màlaga. Fins i tot els comentaristes del partit de Canal+ es van atrevir a dir que: "Bojan esta destrozando al Málaga"  i moltes altres frases que deixaven entreveure qui estava sent l'home del partit una altre vegada, qui estava sent el millor del Milan i qui estava en cada acció atacant del Milan.

A les seves botes va estar un gol durant la primera part, un potent xut des de fora de la àrea que per poc no acaba a dins la porteria. Poc després d'aquest intent de gol, van venir molts altres més, centrades cap a la àrea o jugades on deixava anar la seva qualitat. Va participar en totes les jugades que algun jugador volia portar a gol, va defensar i va assistir en molts moments del partit. En definitiva, ahir va tenir-ho tot, però sobre tot el millor de tot és que sense marcar ens va fer viure un partit intens i actiu en tot moment, deixant per complet l'avorriment de banda.

Enrere estan quedant els partits a la banqueta i per endavant l'esperen partits de 90 minuts al terreny de joc, aquesta sembla ser la bona, per fi, està arribant el moment de en Bo. Esperem que pugui continuar gaudint de confiança aquest diumenge a les 15:00h. davant la Fiorentina.