miércoles, 7 de octubre de 2015

Resurrection

Retornar mai és fàcil. I més després d'haver sortit d'una lesió de les característiques de la d'en Bo, però les capacitats que té el de Linyola per aixecar-se després d'un gran cop són innates i insuperables. Les seves ganes per retornar més fort que mai no tenien límits i així ho ha demostrat treballant dia a dia, tantes hores com fossin necessàries per a demostrar a tothom que aquí torna a estar, que durant aquesta temporada rodarà pilota fins el final, donant joc i gol més que ningú. 

I és que la temporada no podria haver començat millor. Ha pogut disputar minuts i bon joc, que és el que necessita per a estar més fort que mai, segur de si mateix i confiat de cara a porteria. És cert, que a Anglaterra al gol no se li dóna tanta importància com a la lliga espanyola, però un gol sempre és la guinda que arrodoneix els 90 minuts de joc i que sobre tot fa dibuixar-nos un enorme somriure a la cara.

És màgic, veure en aquesta imatge que acompanya el text, l'emoció que expressa el seu rostre, la satisfacció de saber que la pilota es troba a dins la xarxa, les ganes de recórrer tot el camp cridant, la immensitat d'obrir els braços i sentir que tot el camp és teu en aquell instant, sentir la necessitat de somriure. Tancar els ulls i dir-te a tu mateix: "ja està, he marcat el gol que necessitava per fer vibrar l'estadi després de tants mesos", saber que això a partir d'ara serà un no parar. 

La necessitat de veure en Bo en un terreny de joc per a només marcar, fa temps que va desaparèixer. Ara, per sort, se li valoren moltes més coses del seu joc. A dins segueix portant un autèntic killer, i això ho sabem tots però també s'ha après a valorar-li aspectes del seu joc que abans poca importància se'ls hi donaven si no marcava. Me'n alegro molt d'això, perquè era totalment injust aquella sobrepressió que tenia en Bo a l'hora de sortir a un terreny de joc, era totalment innecessària. 
Ara això si, el plaer que provoca un gol d'en Bo crec que mai ens el podrà treure ningú i estic ben segura que el que va marcar davant el Leicester tot i no servir per guanyar el partit, va servir per encetar la temporada del tot. 

Passi el que passi durant aquesta temporada, marqui o no marqui, el més important és jugar, que és el que ha estat desitjant tots aquests mesos, tots aquests mesos que ara, l'han fet renéixer més fort que mai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario