viernes, 29 de junio de 2012

"Cruyff Court Bojan Krkic"



Ahir al matí, Bojan Krkic va inaugurar el Cruyff Court apadrinat per ell mateix, juntament amb Johan Cruyff. Cruyff i Bojan han arribat primer de tot a les instal·lacions del Col·legi Ignasi Peraire i han signat samarretes i també el llibre d'honor, allà, també han tingut temps de fer-se fotos amb alguns dels nens que els hi demanaven.
Tot seguit, s'han dirigit al camp de gespa artificial, on els esperava la multitud i a qui han dirigit unes paraules des del centre del camp. A continuació, s'ha fet l'acte simbòlic d'inauguració que ha consistit en xutar dos penals a l'alcalde Marc Solsona. Tant Bojan com Cruyff han encertat la diana. Posteriorment, s'ha jugat un partidet de futbol entre dos equips formats per alumnes de l'Ignasi Peraire en els quals ha un hi ha jugat Bojan i l'altre ha estat entrenat per Cruyff. El resultat d'aquest partidet ha estat d'empat a 2. 


Després d'aquest partit, s'ha portat a terme la roda de premsa, de la qual podreu veure part més a baix al enllaç que he deixat. Durant aquesta roda de premsa, les preguntes que se li han fet a Bojan, han sigut les típiques, acostumades a sentir ja. Tema Barça i ara també tema Eurocopa.


A continuació us deixo els diferents vídeos d'ahir durant la inauguració. 


http://www.youtube.com/watch?v=os-Xt3MdHBk&feature=player_embedded


http://www.youtube.com/watch?v=b2KEuRw_Sa8&feature=player_embedded

lunes, 25 de junio de 2012

De tornada

Després de molts examens i dies de ni obrir l'ordinador, torno a estar aquí per tornar a donar vida a aquest bloc. Per res m'he oblidat d'ell ni de Bojan, totalment al contrari.

A hores d'ara en Bo es troba a Formentera descansant amb els seus amics, a la foto de l'entrada d'avui el podeu veure gaudint feliçment d'una bona sessió de futbol amb els amics. Per fer un resum general del que ha passat durant els últims dies, diré que el més destacat ha sigut l'entrevista que va oferir Bojan a Rac 1, com ja sabeu, allà va confirmar de manera totalment contundent que es quedarà durant un any més a la Roma, per tal d'acabar el contracte que van pactar. També, durant l'entrevista es va deixar entreveure que el nou entrenador de la Roma, és molt ofensiu, és a dir va a per l'atac, cosa que pot arribar a afavorir molt a Bojan. Però bé, sincerament aquest cop no em penso fer il·lusions, tot i que confio amb les seves possibilitats com de costum, una cosa no te a veure amb l'altre i com ja sabeu les coses mai han acabat d'anar bé amb els entrenadors durant els últims anys, així que el temps ho dirà, a més ja no queda tant per començar la pretemporada amb la Roma, d'aquí poc el tornarem a veure sobre el terreny de joc demostrant el millor d'ell mateix.

Per si voleu tornar a gaudir de l'entrevista a Rac 1, la podreu trobar aquí:
http://rac1.org/esports/

viernes, 1 de junio de 2012

Somnis que un dia es tornen possibles


Us he de ser sincera, encara no sé el que sento al veure @BoKrkic t'està seguint. És una sensació indescriptible i que alhora et transmet un respecte i una por immesurable.
Fa poc, amb la meva amiga Júlia vam decidir obrir-nos aquest twitter per diferents motius que ens havien portat fins a ell. Crec que cap de les dos si ens haguessin dit que això algun dia ens estaria passant ens ho hauriem cregut. Portem molts anys aquí, esforçant-nos dia a dia per obtindre una recompensa i aquests últims mesos han sigut sensacionals pel que fa a això. Tan sols puc donar-te les gràcies un cop més Bo, gràcies per ser-hi. Però sobre tot gràcies per ser com ets. La paraula enorme, se't està quedant petita.