viernes, 29 de junio de 2012

"Cruyff Court Bojan Krkic"



Ahir al matí, Bojan Krkic va inaugurar el Cruyff Court apadrinat per ell mateix, juntament amb Johan Cruyff. Cruyff i Bojan han arribat primer de tot a les instal·lacions del Col·legi Ignasi Peraire i han signat samarretes i també el llibre d'honor, allà, també han tingut temps de fer-se fotos amb alguns dels nens que els hi demanaven.
Tot seguit, s'han dirigit al camp de gespa artificial, on els esperava la multitud i a qui han dirigit unes paraules des del centre del camp. A continuació, s'ha fet l'acte simbòlic d'inauguració que ha consistit en xutar dos penals a l'alcalde Marc Solsona. Tant Bojan com Cruyff han encertat la diana. Posteriorment, s'ha jugat un partidet de futbol entre dos equips formats per alumnes de l'Ignasi Peraire en els quals ha un hi ha jugat Bojan i l'altre ha estat entrenat per Cruyff. El resultat d'aquest partidet ha estat d'empat a 2. 


Després d'aquest partit, s'ha portat a terme la roda de premsa, de la qual podreu veure part més a baix al enllaç que he deixat. Durant aquesta roda de premsa, les preguntes que se li han fet a Bojan, han sigut les típiques, acostumades a sentir ja. Tema Barça i ara també tema Eurocopa.


A continuació us deixo els diferents vídeos d'ahir durant la inauguració. 


http://www.youtube.com/watch?v=os-Xt3MdHBk&feature=player_embedded


http://www.youtube.com/watch?v=b2KEuRw_Sa8&feature=player_embedded

No hay comentarios:

Publicar un comentario