miércoles, 31 de octubre de 2012

Torna el millor Bojan

Ahir Bojan, sense cap dubte va ser decisiu durant tot el temps que va estar en el terreny de joc. 


Va donar velocitat, ritme i sobre tot grans jugades que van ajudar a empatar a l'equip. Només cal recordar que els dos gols per part del Milan van ser amb ell al camp.                              Moltes són les jugades que em podria dedicar a recordar sobre el partit que va jugar ahir en Bojan. Va estar més crack que mai i brillant en tot moment. Des del primer instant en què va sortir va respondre com cal, hi ha que dir també que ahir va tenir oportunitat d'estar més temps al terreny de joc del que últimament li havien acostumat a estar i això el va ben beneficiar.  Però en lloc de quedar-me només amb les grans jugades que va fer, m'agradaria també destacar les seves ganes i la lluita que va posar en cada minut de joc. S'ha de saber valorar, i és important fer-ho alhora, ja que venia d'uns partits difícils en els que casi ni havia pogut jugar o ni jugava directament i que tot i això en quan te l'oportunitat de jugar uns bons minuts, els aprofiti s'ha de tenir en compte, ja que no tots els futbolistes tenen la capacitat de fer-ho. 


Pel que fa a jugades, em quedo amb un xut directe a porteria des de fora de l'àrea d'allò més potent, en el que demostra confiança i seguretat. Per altra banda també per suposat, l'assistència que va donar en el primer gol del Milan, gol que sense ell no hagués sigut possible. 

Em sento realment orgullosa del partit que va jugar ahir en Bo, m'alegra tornar-lo a veure així d'actiu i lluitador, fa temps que desitjava viure jugades com les d'ahir. Espero d'ara en endavant veure sempre el nostre Bo, el lluitador.


lunes, 8 de octubre de 2012

Milan 0-1 Inter

Tenint en compte tot el que ha hagut de passar en Bojan al llarg de la seva carrera esportiva, té un gran mèrit que ahir fos titular i jugues durant tot el partit. Bojan, ahir va ser titular en el derbi més esperat per tots els rossoneros, el Milan-Inter.


És tot un orgull poder escriure aquestes paraules, ja que els primers, no van ser partits fàcils, Allegri mai deixava que en Bo fos titular. Ara per fi el de Linyola ho ha aconseguit i sembla que de moment va per llarg si les coses no canvien. Ja són tres els partits consecutius que en Bo juga com a titular. La veritat és que als primers partits que va jugar amb la samarreta del Milan, no acabava de veure aquell Bojan lluitador i actiu, però ara l'estic tornant a retrobar, sobre tot des de que ha començat a ser titular, se'l veu amb ganes. Però sobre tot se'l veu molt durant els noranta minuts o els que jugui, en acció i en atac. Generant joc sempre que pot i esquivant a tots els jugadors possibles per tirar endavant la jugada plantejada. 


En definitiva, fent balanç i tenint en compte que fa molt poc que està a Milan se'n està en sortint força bé, jo diria que fins i tot molt bé, m'agrada el joc que fa i estic segura que si segueix així no tardarà en arribar el gol. L'únic problema que hi ha i amb el que ens trobem un cop rere altre, és que cada vegada que en Bo comença a ser titular hi ha una aturada per seleccions, cosa que sobra molt, però bé no entraré en aquest tema. Ara, a esperar a dia 21, on es jugarà el pròxim partit i esperem que amb un Bojan en l'onze inicial.