lunes, 8 de octubre de 2012

Milan 0-1 Inter

Tenint en compte tot el que ha hagut de passar en Bojan al llarg de la seva carrera esportiva, té un gran mèrit que ahir fos titular i jugues durant tot el partit. Bojan, ahir va ser titular en el derbi més esperat per tots els rossoneros, el Milan-Inter.


És tot un orgull poder escriure aquestes paraules, ja que els primers, no van ser partits fàcils, Allegri mai deixava que en Bo fos titular. Ara per fi el de Linyola ho ha aconseguit i sembla que de moment va per llarg si les coses no canvien. Ja són tres els partits consecutius que en Bo juga com a titular. La veritat és que als primers partits que va jugar amb la samarreta del Milan, no acabava de veure aquell Bojan lluitador i actiu, però ara l'estic tornant a retrobar, sobre tot des de que ha començat a ser titular, se'l veu amb ganes. Però sobre tot se'l veu molt durant els noranta minuts o els que jugui, en acció i en atac. Generant joc sempre que pot i esquivant a tots els jugadors possibles per tirar endavant la jugada plantejada. 


En definitiva, fent balanç i tenint en compte que fa molt poc que està a Milan se'n està en sortint força bé, jo diria que fins i tot molt bé, m'agrada el joc que fa i estic segura que si segueix així no tardarà en arribar el gol. L'únic problema que hi ha i amb el que ens trobem un cop rere altre, és que cada vegada que en Bo comença a ser titular hi ha una aturada per seleccions, cosa que sobra molt, però bé no entraré en aquest tema. Ara, a esperar a dia 21, on es jugarà el pròxim partit i esperem que amb un Bojan en l'onze inicial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario