miércoles, 31 de octubre de 2012

Torna el millor Bojan

Ahir Bojan, sense cap dubte va ser decisiu durant tot el temps que va estar en el terreny de joc. 


Va donar velocitat, ritme i sobre tot grans jugades que van ajudar a empatar a l'equip. Només cal recordar que els dos gols per part del Milan van ser amb ell al camp.                              Moltes són les jugades que em podria dedicar a recordar sobre el partit que va jugar ahir en Bojan. Va estar més crack que mai i brillant en tot moment. Des del primer instant en què va sortir va respondre com cal, hi ha que dir també que ahir va tenir oportunitat d'estar més temps al terreny de joc del que últimament li havien acostumat a estar i això el va ben beneficiar.  Però en lloc de quedar-me només amb les grans jugades que va fer, m'agradaria també destacar les seves ganes i la lluita que va posar en cada minut de joc. S'ha de saber valorar, i és important fer-ho alhora, ja que venia d'uns partits difícils en els que casi ni havia pogut jugar o ni jugava directament i que tot i això en quan te l'oportunitat de jugar uns bons minuts, els aprofiti s'ha de tenir en compte, ja que no tots els futbolistes tenen la capacitat de fer-ho. 


Pel que fa a jugades, em quedo amb un xut directe a porteria des de fora de l'àrea d'allò més potent, en el que demostra confiança i seguretat. Per altra banda també per suposat, l'assistència que va donar en el primer gol del Milan, gol que sense ell no hagués sigut possible. 

Em sento realment orgullosa del partit que va jugar ahir en Bo, m'alegra tornar-lo a veure així d'actiu i lluitador, fa temps que desitjava viure jugades com les d'ahir. Espero d'ara en endavant veure sempre el nostre Bo, el lluitador.


No hay comentarios:

Publicar un comentario