lunes, 24 de diciembre de 2012

Un gol que dóna força

Que el Milan no anava a acabar bé l'any, no era cap secret. Durant aquests mesos s'han estat encaixant moltes derrotes i la de dissabte contra la Roma va ser la que va tancar un inici de temporada no gaire bé pel Milan.

Així i tot, en Bojan va poder ressorgir d'aquestes derrotes i acabar l'any amb el seu segon gol com a rossonero. Tot i ser un gol que no va afectar al resultat final per obtenir la victòria  va ser un gol important per a ell, ja que els gols sempre li donen força i ànims per poder continuar endavant en moments com aquests, en els que no te oportunitat de poder jugar tot el que voldria. 


La veritat és que a hores d'ara encara no entenc a que han vingut aquesta successió de partits a la banqueta per a en Bojan. No es compren pel següent motiu, perquè en els partits jugats com a titular, tot i no marcar, va aportat vitalitat i acció a l'equip. En conseqüència, en Bojan, com sempre, va rebre la banqueta a canvi. No em volia precipitar durant aquests mesos a fer comentaris sobre com estava actuant l'entrenador del Milan a sobre en Bojan per por a equivocar-me, però ara un cop més puc afirmar que no s'està tornant a valorar a en Bojan de manera total. Tant sol se li valoren moments puntuals del joc i queden en oblid de molts altres, fet que no em sembla per a res just. Sé que, per altra banda en Bo hauria d'haver marcat gols en els partits que va ser com a titular per a callar algunes boques, però no tot es basa en els gols... Sí, són importants i molt. Però a aquestes altures en Bo sap molt més que no tant sols fer gol, ha crescut molt com a jugador durant aquests últims anys, sobre tot durant l'any passat a la Roma i ha habituat a fer accions que abans es veien molt poc en ell i crec que se'l hauria de valorar més en aquests punts.


Espero que de cara a l'any vinent es puguin valorar molt més aquests punts citats a en Bojan, ja que és un moment clau per a donar-li l'oportunitat constant i la continuïtat que es mereix. Aquí podeu reviure el gol de dissabte contra la Roma que va marcar en Bo i aprofito a més aquest text per desitjar-us a tots un molt bon nadal i donar les gràcies per haver seguit el nostre twitter (info_bojankrkic) durant el seu primer any!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QUpncigFq5c


No hay comentarios:

Publicar un comentario