domingo, 17 de marzo de 2013

A nou partits del final

Són moltes les suposicions que s'han fet al voltant de l'any que està portant a terme en Bojan amb el seu equip, el Milan.

La primera de totes i la més esmentada, és que no està jugant perquè és un jugador cedit que d'aquesta manera, tenint-lo amb pocs minuts al camp de joc podran aconseguir reduir el seu preu de compra per després poder-se'l quedar amb un preu més assequible  Ara bé, quan no es veu a en Bo des de dia 24 de febrer al terreny de joc en lliga, aquesta suposició s'ensorra totalment.

Si us sóc sincera, aquesta suposició per mi no va tenir cap ni peus des d'un principi. Des de quan un jugador pateix aquesta situació per estar cedit? En quan un entrenador necessita a un jugador tant li dóna si està cedit com si és propietat de l'equip, simplement el posa a l'onze des d'un inici, sense més.  Per mala sort, la situació que un cop més li ha tocat a en Bo viure m'està fent dubtar de si l'elecció que va prendre al marxar de la Roma per començar un nou camí amb el Milan va ser la correcte... 


Per molt que miri enrere durant aquesta temporada em trobo amb poques coses positives...  I el pitjor de tot? Que sempre te la culpa la mateixa figura del futbol, la de l'entrenador. 
Tant malament creu Allegri que ho ha estat fent en Bo al llarg d'aquests mesos? De veritat l'actuació que va fer el dimarts passat davant el Barça, no li va donar a pensar? Indiscutiblement,  tot i no jugar des de dia 24 de febrer, en Bo va sortir al Camp Nou dimarts passat i va deixar boca oberts a tots els blaugranes que un dia l'havien criticat, m'atreviria a dir que va deixar sobtat a tothom, menys un, l'entrenador.

El final d'aquesta situació és totalment incert i un interrogant. Això si, a nou partits pel final de temporada no tindria cap sentit (a no ser que la situació canvies molt), quedar-se al Milan per més temps. Però el més trist de tot no és el no jugar, sinó el fet que quan ho fa, ho doni tot i no obtingui res a canvi en el següent partit.

2 comentarios:

  1. Sempre clar i català els teus textos. Està clar que això que està passant no té cap mena de sentit ja. Em sembla increïble que des de que va marxar del Barça no hagi anat absolutament RES bé. Perquè és aquesta la dura realitat, va anar-se'n per gaudir d'uns minuts que aquí no se li oferien i està anant tot igual o fins i tot pitjor. Veure'm com acaba tot plegat però a mi em semblaria molt estrany que malgrat tot, es quedés a Itàlia.

    ResponderEliminar
  2. A mi em sembla que el problema que té Bojan és estrictament futbolístic. No tenia lloc al Barça, tampoc a la Roma i tampoc no en té al Milan. Com sempre, no si li estan donant prou oportunitats però, com sempre, té massa jugadors davant seu. Ironies del destí, potser ara tindria més lloc al Barça, amb Villa, Pedro i Alexis en aquest moment tan baix de forma.

    ResponderEliminar