viernes, 28 de junio de 2013

El menyspreu mai va acabar

Que la manera en que ha tractat el Barça a en Bo mentre era jugador de tal equip no va ser la correcta, molts de nosaltres ho sabem, però la cosa no sembla acabar aquí, sinó que fins i tot tinc entès segons els mitjans de comunicació el menyspreu cap al jugador segueix estant present tot i no ser jugador del Barça ara mateix.

Amb aquestes paraules em refereixo al suposat NO anticipat del Barça cap en Bo sense haver-li ni deixat iniciar la nova temporada amb ells.                                                                                                
"Tito Vilanova no compta amb Bojan Krkic" segons molts mitjans de comunicació esportius. La veritat és que no em sembla gens just però així i tot no em sorprèn venint del Barça. Ja fa dos anys que en Bo va marxar, estic d'acord amb que s'esperava molt més d'ell però també afirmo que si no ha pogut donar més, la majoria de cops no ha sigut culpa seva, com sempre, l'entrenador hi ha tingut a veure i per falta de minuts. En Bo ha demostrat durant aquests dos anys, sobre tot durant el primer que ha adquirit nous coneixements del futbol italià molt aplicables al espanyol, coneixements molt útils per jugar amb un equip com és el Barça. A més, tots els que hem seguit la seva trajectòria, haurem pogut veure, que, quan se'l deixa, en Bo aprofita els minuts i dóna el millor de si mateix.

El perquè de no sorprendrem la negativa del Barça? Molt simple. He viscut, com ja he esmentat abans, tots els menyspreament que li va fer l'equip al jugador durant la seva estada allà, perquè ara hauria de ser diferent? Des de que va marxar en Laporta, la directiva del Barça és ridícula, no dóna res més que problemes i fa fitxatges qualificats des del meu punt de vista d'inservibles, com ara el fet de ara ja farà dos anys, intercanviar a en Bo (renovat el desembre de l'any anterior) per l'Alexis, un jugador que no ha aportat absolutament res al Barça, és cert que la directiva del Laporta també es va equivocar molts cops però crec que mai ha sigut tant penosa com la del president Rossell. 
Per això, crec que no els entrenadors, Guardiola i Vilanova han tingut en el cas del Bo tota la culpa, ni en el seu cas ni en els demés. Per altra banda, la mala gestió de la directiva es tornarà a veure reflectida en el fitxatge del Neymar, a qui se li acudeix fitxar tal jugador tenint un peça com és el Messi? De tota la vida, dos enormes jugadors no funcionen junts, són egoistes. A més a més, tota la directiva es penja galons al parlar de la masia, però si us pareu a pensar es volen treure tots els jugadors de la casa de sobre, com per exemple en Bojan, en Marc Bartra, Thiago... Entre altres. Però bé, això ja són opinions a part.

En conclusió, des del meu punt de vista la situació que de nou li ha tocat viure a en Bo amb el Barça és ridícula i patètica, perquè a altres jugadors si donen oportunitats i a un de la casa no? PATÈTIC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario