lunes, 9 de julio de 2012

Paraules innecessàries


Després de la golejada en potència de la Roma, per nou gols a zero, la roda de premsa de Zeman va rebaixar tota l'eufòria. 

Precisament van ser les paraules tant dures del nou entrenador les que van fer que s'esborres part del golas que va marcar ahir Bojan, en el primer partit de la temporada. Va ser un esplèndid gol marcat des de fora de l'àrea, un potent xut que va dins la porteria amb una força impressionant. No us negaré que el que havia estat veient fins ara durant els entrenaments, m'agradava força. Estaven treballant molt i molt dur, però hi ha coses que no comparteix-ho amb aquest entrenador, pel que estic veient. 

Sincerament crec que paraules com "Bojan és un jugador molt individualista" no calen, perquè això és totalment incert. Bojan és totalment al contrari. Les vegades que hauré demanant mentalment durant un partit que si us plau no la passes perquè ell podia marcar. I ara em quedo sorpresa al saber que un entrenador opina això sobre Bojan, crec que està molt equivocat. Per altra banda, Zeman durant la roda de premsa també es va atrevir a dir que en Bo, es troba perdut dins el terreny de joc, i que no es capaç de trobar als seus companys  per passar la pilota. Òbviament no comparteix-ho per res, aquesta opinió sobre Bojan, en Bo porta anys jugant al futbol i te unes condicions innates i talentoses per fer-ho com perquè ara un simple entrenador d'entre mil ho posi en dubte. Sóc totalment conscient que estem als inicis d'una pretemporada, però no estic disposada a viure cap més com les últimes viscudes, vull que aquesta si la definitiva per poder tornar al Barça i viure el somni que es mereix. I respecte a l'altre declaració sobre el fet que el gol marcat ahir per Bojan no havia sigut suficient... Estic molt d'acord que vulgui exigir-li més, per alguna cosa està treballant Bojan, però crec que pel que he llegit tothom va quedar molt content de l'actuació de Bojan i a més si incloem un gol, ja ho arrodonim. Resumint, no entenc el perquè de totes aquestes paraules excessivament exigents cap a Bojan, en quan només estem en el primer partit de temporada.

Al cap i a la fi, només espero que Zeman no sigui un més dels entrenadors que ha tingut Bojan que mai el deixen créixer i l'abandonen a la banqueta com si ja no li quedes talent. Perquè a en Bojan talent no li falta, i ganes per ser encara millor tampoc. Us ho asseguro. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario