domingo, 16 de septiembre de 2012

AC Milan 0-1 Atalanta

També a la banqueta estarà el debut en San Siro en la memòria d'en Bojan, almenys el inici del partit. 


Va quedar clar, que ahir tots els que pensàvem o ens il·lusionàvem un cop més pensant que veuríem en Bojan com a titular, ens vam quedar amb la mateixa cara de sempre al saber l'alineació. No pretenc criticar ja al segon partit la gestió que està portant a terme Allegri, aquest cop era una qüestió de il·lusions més que res. Sempre cau bé veure el teu ídol com a titular i que pot aprofitar del tot els minuts que se li donin. Però un cop més per desgràcia no va poder ser.

Com he dit no criticaré encara la seva no titularitat, però el que si criticaré és el fet de jugar tant endarrerit a dins el camp. No em sembla del tot normal, que Allegri faci jugar a en Bojan, un davanter centre pur casi més lluny de la posició dels mig campistes. Sóc de les que sempre ha pensat que si deixessin jugar a en Bojan en la seva posició pura, donaria encara molt més de si mateix però sembla ser que de moment cap entrenador està disposat a fer-ho. 

Haurem d'esperar ara, a dimarts, dia on es disputara el primer partit de la fase de grups de la Champions League, per veure un cop més si el mister confia amb les talentoses capacitats d'en Bojan i el posa com a titular en aquest important partit pel AC Milan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario