domingo, 30 de septiembre de 2012

Parma 1-1 Milan

Per fi, després de molts partits va arribar la titularitat per en Bojan. Qui havia espera't partit rere partit aquest moment des de la banqueta amb moltes ganes segur. 


L'ocasió va arribar davant el Parma, amb qui van empatar 1-1. Malgrat aquest empat, Bojan va deixar un molt bon gust de boca en el seu primer partit com a titular amb el Milan, estic realment contenta de com va jugar, sobre tot cap al final de la primera part cap endavant.
Durant gran part de la primera meitat, se'l va veure poc, casi ben bé res per ser sincers, però de sobte va despertar, es va cansar que no li passessin cap pilota i es va espavilar sol, va tirar cap amunt directe a porteria i va fer algun que altre xut molt bo! 

Sobre tot però, del partit jo destacaria l'assistència que va donar de gol a l'equip, en part gràcies a ell aquell gol es va poder pujar al marcador. Tot i no haver marcat va fer un gran paper sobre el terreny de joc, esperem que Allegri ho valori, que sigui un dels pocs entrenadors que li valori les coses què fa, i el puguem tornar a veure molt aviat en l'onze titular!

No hay comentarios:

Publicar un comentario