domingo, 8 de abril de 2012

En quan un no res alhora ho pot significar tot.

El gol d'ahir va ser, sense dubte un gol diferent, estrany, peculiar... Va ser un d'aquells gols que ho signifiquen tot i alhora han servit de poc. M'explico, la Roma va jugar un partit pèssim, amb un joc que donava molt que desitjar, amb un joc que mai els portava al camí que tocava, és a dir a la porteria. Segons vaig sentir abans de començar el partit, les estadístiques deien que la Roma tant sols havia perdut un cop contra la Lecce, doncs bé, ahir es van trencar les estadístiques i no precisament per poc, per ser clars, per quatre gols a dos. Que perquè dic el que he dit sobre el gol del Bo? Doncs és simple, aquest gol significa molt, significa gairebé ara ja una titularitat assegurada, perquè si en Bojan te continuïtat respon, i amb això ja està tot dit, tan sols necessita això, confiança i minuts. És normal que si sempre el fa jugar els minuts basura o segones parts no es retrobi amb el gol -tot i que ja ho ha fet uns quants cops-, ja que és més difícil fer-ho. En canvi ara ja porta dos partits com a titular, amb dos gols consecutius i el més important, el gol d'ahir va demostrar que per molt que perdin ell no deixarà d'intentar-ho. I aquest gol segurament serà el gol que li doni la titularitat que tant anhela per aconseguir tots els gols que vulgui. Però, és clar alhora aquest gol va servir de poc, ja ho va dir tot en quan va marcar-lo i es va allunyar de la porteria com si res estes passant, era conscient que en aquell punt del partit el seu gol de poc valia ja, així i tot estic segura que en el fons ell n'és conscient del que pot arribar a ajudar-li aquell gol.

Per altra banda, podrem comprovar si les seves últimes actuacions han servit d'alguna cosa per a demostrar-li a Luis Enrique que ell segueix allà. Així doncs, el pròxim partit serà aquest dimecres contra l'Udinese a les 20:45h. de la nit.