martes, 10 de abril de 2012

Pluja de critiques de nou

La meva paciència amb el tema que comentaré a continuació té un límit, i aquest ha arribat.
Seré més concreta, ja fa uns quants mesos que no paren de sortir noticies en diaris italians criticant l'evolució de Bojan a la Roma, la seva conclusió és clara, per ells ha sigut un total fracàs.  Ha sigut, com tirar els diners a les escombraries, o això és el que em donen a pensar cada vegada que tinc l'oportunitat de llegir un dels seus articles sense sentit algun.

Òbviament no estic d'acord en res del que diuen els autors d'esmentats articles, aquest cop ha sigut il messaggero qui s'ha atrevit a fer balanç de la temporada que ha fet el Bo, per ells és fàcil , pensen amb els gols que el català ha marcat i allà es queden, i a partir d'això creuen que poden escriure una opinió sobre les actuacions que en Bojan ha fet en els partits que ha jugat i així concloure-les de total fracàs i decepció. A cas s'han parat a pensar que en Bojan no està acostumat a aquest tipus de futbol? O que ni tan sols el van deixar jugar de titular després del golas que li va marcar al Inter? Són coses que una porta acumulades i fa mal haver de llegir semblants tonteries. Opino que quan se li ha deixat l'oportunitat en Bojan ha respost, ha jugat bé, amb energia i força com sempre ho ha fet, i últimament ho està fent més que mai. Crec que tots els jugadors es mereixen tenir un període d'adaptació, si aquests venen procedents d'una altra lliga, com és el cas de en Bo.
Estic d'acord en que al principi de començar la temporada, Luis Enrique va dipositar tota la confiança en Bojan, el feia jugar de titular partit rere partit i ell no va respondre amb gols, però si amb bones actuacions. Sempre he dit que el futbol italià és un futbol que pot arribar a ser molt difícil en ocasions per en Bo, ja que la majoria d'equips es tanquen al darrera i no deixen passar ni una pilota, formen un mur de defensa pràcticament indestructible. I com ja sabeu, en Bojan ve de jugar un futbol on la base era atacar i buscar sempre més gols, en canvi el joc que ha de jugar ara és totalment diferent a aquest i es mereix un procés d'adaptació com ja he dit abans. Això si, crec que ja fa temps que va acabar aquest procés, en Bo ja porta sis gols i si tenim en compte que últimament estava jugant molt poc, són unes estadístiques excel·lents i a més, dos dels últims gols han sigut consecutius, amb titularitats consecutives, cosa que dóna a pensar que si li donessin certa continuïtat, tindríem gols de Bojan per donar i per vendre, n'estic segura, tan sols necessitava temps per saber com enderrocar aquests murs de defensa i ara que ja sap com fer-ho,  l'únic que li fa falta, són minuts i més minuts.

En resum, crec que aquests italians poc saben de com s'ho ha passat en Bo durant els seus últims anys en els que ha estat al Barça. I si va anar a Roma, és perquè necessitava minuts però sobre tot confiança, i no només de l'entrenador sinó també de l'afició, dels companys i ja que estem també de vosaltres, periodistes italians. A veure si aprenem a valorar més les seves actuacions en els partits i deixem de criticar a la mínima, perquè sincerament heu arribat a un punt que doneu molt a desitjar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario