jueves, 12 de abril de 2012

Injustícia de partit

Podria definir el partit d'ahir d'injustícia, d'indignant, de decepció... Amb molts adjectius i crec que cap d'ells arribaria a ser bo. En primer lloc, em va sobtar molt, que en Bo no comences el partit com a titular, creia que tenia el seu lloc assegurat després de les seves últimes actuacions en els partits jugats, però un cop més per molt que ell faci sempre hi haurà un veterà pesat que li traurà el lloc, tot hi haver estat lesionat. Per molts gols que en Bojan marqui i per molts partits jugats de manera inútil de Totti, aquest últim sempre li acabarà passant davant. Ha jugat tots els partits com a titular, absolutament tots, exceptuant els cops que ha estat lesionat és clar, i que ha aconseguit d'aquest munt de partits jugats? Tan sols tres tristos gols, dos d'ells de penal i el d'ahir totalment fabricat per l'equip, ell tan sols va haver d'empènyer la pilota perquè entres a dins la xarxa. Però sabeu el pitjor? Que si aquest gran ídol per a molts italians ahir hagués fallat aquell gol cantant tothom hagués seguit com si res estes passant, li perdonen tot i més, coses com que ahir va intentar donar una passada imaginaria. Va passar la pilota a un lloc on no s'hi trobava absolutament ningú.  Sincerament estic una mica cansada d'aquesta historia, em sembla genial que els aficionats l'adorin per tot el que ha fet en el passat, però arriba un punt en que tots els jugadors es fan vells i ja no donen més de si, i molts giallorossi no poden acceptar això. No veuen que és moment de deixar pas a la joventut? Que aquest home no ha fet absolutament res durant tota la temporada? Realment indignant.
I que dir de l'altre personatge? L'estimat Lamela, un altre que ha jugat la majoria de partits com ha titular i ha aconseguit pocs gols en relació a minuts jugats. No estic dient que hagin de marcar partit rere partit els que juguen com a titular, perquè en Bojan també ha jugat com a titular i a vegades no ha marcat, però si demano com a mínim una bona actuació durant tot el partit, cosa que si ha aconseguit en Bo cada cop que ha sortit des de l'inici. Però bé, sembla ser que mai canviarà tota aquesta situació, no sé que més esperen de Bojan per deixar-lo jugar com a titular durant com a mínim quatre partits seguits. És molt trist que a aquestes alçades ens trobem al mateix punt d'inici de sempre.

I pel que fa al partit, m'atreveixo a dir que des de que en Bo va entrar al terreny de joc, el matx va donar un gir de 360º, la Roma va començar a atacar i van aconseguir dos gols més que van donar pas a emportar-se tres punts i a quedar-se com a cinquens en la classificació de la serie A. Òbviament si m'he de quedar amb alguna jugada del Bo, em quedo amb la que va donar lloc al tercer gol de la Roma, simplement espectacular Bojan.
Ara com sempre, torna a tocar esperar a veure que passa en el pròxim partit, però després de l'ensopegada d'ahir amb la titularitat dubto que el Luis tingui en compte la gran jugada que va fer el Bo, així i tot com ja sabeu mai hem de perdre les esperances a que això passi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario