miércoles, 28 de marzo de 2012

Tornada a la normalitat


Després d'estar molts dies aïllada pels examens, torno a estar per aquí, crec que ja anava sent hora! A partir d'avui mateix aquest blog torna a la normalitat.

Tot i no haver estar gaire per aquí, per no dir gairebé res, estic assabentada de tota noticia relacionada amb Bojan. I com no, això ha sigut gràcies a la meva amiga i companya de twitter (info_bojankrkic). Crec que després de totes les noticies que hi ha hagut aquests dies, que no han sigut poques precisament, em quedo amb l'entrevista que li van fer a Bojan, i van retransmetre el dilluns passat per Canal +.
Em van agradar especialment les imatges de Bojan jugant amb el Barça en quan era petit, va ser molt maco poder reviure aquells moments de tanta alegria. Veient-los, una s'adona que no ha canviat en res, ni tant sols en els gestos en quan marcava. Malgrat haver pogut reviure moments tant meravellosos amb aquesta entrevista, també et pots adonar de com han empitjorat les coses a mida que passaven els anys a can Barça, molts direu que d'això un n'és conscient tots els dies, i és cert però en quan ho tornes a veure en imatges i a sobre ho relaten a mida que van passant els vídeos, es va fent més dolorós.

Però bé, ara toca pensar amb el partit de diumenge a les 12:30h. contra el Novara, equip al que ja ha marcat Bojan com tots recordareu. Em fa especial il·lusió veure el partit després de setmanes tant atrafegades, el millor relax és asseure't i gaudir del millor futbol del teu ídol, això si, amb un ingredient essencial per acabar de gaudir-ho... Que sigui titular. Ara que Borini està lesionat, torna ha existir la possibilitat de tornar a veure el nom de Krkic en l'onze inicial, tant sols espero que així sigui.

No hay comentarios:

Publicar un comentario