sábado, 31 de marzo de 2012

El misteri de Bojan

Avui ens llevem amb un article a ilmessaggero.it molt interessant per la situació que està vivint Bojan actualment.

El títol de l'article ja és ben curiós, "El misteri de Bojan" es titula. En ella es parla de la possible titularitat de Bo aquest mateix diumenge contra el Novara, ara que Borini es troba lesionat, Totti passa per un dels seus pitjors moments en la seva carrera (amb només dos gols, jugant tots els partits com a titular pràcticament) i Lamela ja no sembla tant intocable. L'autor d'aquest article, ens deixa clar que ara torna a ser l'hora de Bojan, li toca a ell tornar a demostrar que el lloc que s'han quedat els demés a la davantera, sempre ha sigut seu. 

Hi ha un paràgraf, en concret que crec que descriu a la perfecció una mica el perquè de tota aquesta situació, és el següent"La pregunta continua sent clara. Per què un talent com Bojan està lluitant tan dur per fer-se un lloc a la Roma? Qui sap, potser les seves característiques tècniques no encaixen bé amb el futbol italià, perquè la seva qualitat és inqüestionable"


El que ve a dir-nos aquest paràgraf, és el que jo vinc dient des de fa mesos, la defensa dels clubs italians és molt dura pel joc que fa Bojan, així i tot com bé diu aquí també el seu talent és inqüestionable i ell seguirà lluitant per aconseguir el seu objectiu. Ser titular i demostrar a tothom un cop més a base de gols tot el que val.
I una bona oportunitat podria ser aquest diumenge contra el Novara, no m'atreveix-ho a apostar per la seva titularitat però tampoc pel contrari, ja que m'he emportat moltes decepcions pel que fa a aquest tema, així que prefereix-ho esperar abans de pronunciar-me en alguna de les dues opcions. 

Per altra banda, la Roma portarà a terme el seu últim entrenament abans del partit a les 12:30h. d'avui mateix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario