miércoles, 2 de mayo de 2012

Chievo 0-0 Roma

Fa massa temps que no escric aquí, entre una cosa i altra no he tingut temps de fer-ho o no em veia amb prou ganes de fer-ho, no és que m'estigui oblidant de en Bojan, això mai. Però hi ha coses que pesen massa a vegades, però bé, això no ve a conte de res aquí.

Suposo que com ja sabreu tots/es el tema central d'ahir va ser el canvi que va patir en Bojan a la mitja part durant el partit contra el Chievo. A hores d'ara, encara no entenc el perquè d'aquest estrany canvi. No vaig poder veure tota la primera part, però pel que vaig arribar a veure en Bo ho estava fent força bé, com de costum era l'únic que tirava a porta i intentava avançar la Roma al marcador, recordo un gran xut que va fer fora de l'àrea que per poc no acaba en gol. Sí, tot s'ha de dir, el terreny de joc estava desastrós però crec que no és excusa pel pèssim joc que porta a terme la Roma últimament, no hi ha qui ho entengui.
Però bé, al que anava. El canvi que es va produir a la mitja part, el qual només puc descriure'l com a indignant un cop més. Luis Enrique no és un entrenador de fer canvis a la mitja part, en canvi ahir sense motiu algun (perquè finalment no va ser degut a cap lesió) va canviar a en Bojan per un tal Tallo. Tot i estar sent el millor del partit o almenys això és el que van dir els comentaristes del matx, ell va i el canvia, tan tranquil. Ha arribat un punt, en el que ja em molesta qualsevol actitud de Luis Enrique, sé que no sóc ningú per jutjar les seves decisions, però crec que un cop més els entrenadors tornen a ser molt injusts amb en Bo, ho vinc dient durant tota la temporada, i difícilment a aquestes altures de la pel·lícula deixaré de dir-ho. Però com sempre, això no és tot. En lloc de canviar a algu com Totti, qui com sempre no estava fent absolutament res, opta per canviar un Bojan actiu i lluitador per cada pilota que toca. No puc estar-me més sense donar la meva opinió clara sobre Totti, és un jugador vell i ja inservible, molt bé si, porta quatre gols, dos d'ells de penal i dos més en els que tan sols ha hagut d'empènyer la pilota, i aquests insignificants gols aconseguits sent titular en la majoria dels partits, per no dir que ho ha sigut en absolutament tots. La injustícia és el tema del dia, el tema del mes i del any si m'apureu. 

Avui no acabaré aquest text com faig de costum amb tots els demés, sinó que ho faré de manera negativa i pessimista però de manera alhora realista, dubto molt que en Bo torni a ser titular amb els partits que queden, ja que ara tornaran Lamela i Osvaldo i ja sabem que Luis Enrique els te a dalt un pedestal, cosa que no li passa amb el Bo, injustament un cop més, no li passa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario