lunes, 13 de agosto de 2012

"Deulofeu no debe ser otro Bojan"

"Deulofeu no debe ser otro Bojan"

Aquestes, han sigut les paraules que han sortir de la boca de Jordi Mestre, actual president i directiu responsable del filial del Barça, en una entrevista concedida a Mundo Deportivo. 

Ni comparteixo aquesta opinió ni tot el que envolta a la resposta donada. La veritat és que estic cansada d'haver de llegir aquestes paraules ja fins i tot en entrevistes de persones que formen part directament del Barça. Què volen ara? Protegir als jugadors? Dubto que sigui això. Sempre s'ha dit que en Bo va pujar massa aviat al primer equip del Barça, però dic jo que en el seu moment ell s'ho va guanyar a pols, amb gols i més gols. Jugades dignes de crack, titularitats i moments que donaven molts cops gràcies a ell la victòria al seu equip. Si ara mateix Deulofeu no està al primer equip, sincerament dubto molt que sigui per protegir-lo. Simplement no és prou bo com per arribar-hi a hores d'ara. Però és clar, com ara en Bo es troba fora del Barça són incapaços de reconèixer-li totes les seves capacitats talentoses pel futbol i prefereixen excusar-se amb això, amb que el noi va pujar massa aviat al primer equip i que no volen que aquesta situació es repeteix-hi. He de recordar el motiu perquè en Bojan es troba ara mateix a Roma? No és per haver pujat al primer equip tant jove, ni tampoc és perquè a ell li vingues de gust veure món. És única i exclusivament per culpa del senyor Guardiola al que en Bo mai ha agradat. Us confessaré una teoria que tinc. Com a tot/a bon seguir de Bojan sabreu que en Pep Guardiola l'any que en Bo va pujar al primer equip ell era l'entrenador del Barça B i volia que en Bojan anés aquell any a jugar amb el Barça B, però com és normal i totalment comprensible en aquella edat si el primer equip del Barça et toca a la porta és impossible donar un "no" com a resposta i en Bojan ho tenia tot per triomfar i és clar aquest "no" va ser pel Barça B de Guardiola. Doncs bé, la meva teoria és que tots aquests anys Pep Guardiola com entrenador al primer equip li ha fet pagar a en Bojan aquell "no" que li va donar en el seu moment. Podeu pensar que és una teoria molt rebuscada, però en quan una està tant desesperada per trobar respostes s'aferra al més mínim i fiable. I viscut el que he viscut em sembla realment confirmable aquesta teoria i real. El perquè de explicar aquesta teoria és senzill, en quan una persona diu que no volen que es repeteixi "el cas Bojan" es refereixen a que va pujar molt aviat i va haver de marxar. I en Bo no va marxar per falta de talent, no ens enganyem sinó que l'entrenador per molt que en Bo fes mai veia res, i com és normal necessitava minuts però en Bo de talent ja us dic jo que va sobrat. 

Canviant de tema, i entrant més a la persona de Deulofeu. Personalment no és un jugador que m'agradi, crec que és bastant prepotent i molt individualista, tant sols mira pel seu bé i així no arribarà enlloc. Sincerament si tan bo creessin que és ja estaria al primer equip perquè això que ha dit també Jordi Mestre: "Bojan por edad ahora debería estar en el segundo año del filial"  mai s'ha complert, ni amb Bojan ni amb algun que altre jugador. A cas Thiago no va pujar també molt jove? Doncs ja està. Crec que està tot dit amb aquestes dues últimes indicacions. En quan un jugador és prou bo, ni importa l'edat ni la seva trajectòria, puja al primer equip i s'ha acabat. 

En conclusió Deulofeu mai serà un cas Bojan poden estar tranquils, però sabeu perquè no ho serà? Ja us ho dic jo. Perquè mai li arribarà a la sola de les sabates.

No hay comentarios:

Publicar un comentario