viernes, 17 de agosto de 2012

Imaginant un futur blau i grana

De tornada, a Barcelona. Somriures, llàgrimes d'alegria, abraçades, una persona donant-te la benvinguda, una altra dient-te lo feliç que és perquè estiguis de tornada. Colors blau i grana de nou, vestuari amb els teus companys de sempre, els de tota la vida, els de la masia. Trepitjant aquella gespa, amb l'escut que portes al cor a banda i banda de les banquetes. Mirant al voltant de tot el Camp Nou, recordant moments que ja has viscut abans, amb tota l'afició de peus, gràcies a tu i per a tu. Recordant aquelles nits on t'omplies de glòria, o aquelles no tant bones que les passaves a la banqueta assegut a un racó d'ella mirant de no molestar. Recordant com de bonics eren aquells temps en què tant sols pretenies estar tota la vida al club que sents des de petit. Mirant al cel des del Camp nou, baixant la mirada i tornant a sentir aquell camp teu. Recordant que allà  estaràs tu un altre cop vestit de blau i grana, tornant a marcar. Fent vibrar a la gent amb els teus gols i les teves jugades dignes de crack. Sabent que un cop més tens el que volies, tornar a casa i ara per quedar-te. 

M'encanta imaginar-me moments així, moments en els que per uns segons a dins la meva ment torno a veure en Bo lluint la samarreta del Barça, el torno a veure sobre la gespa del Camp Nou, feliç. Rient com només ho feia amb aquella samarreta a damunt el seu cos. Celebrant cada gol com si fos l'últim, com si en aquella celebració se li anés la vida amb ell.
No passa un sol dia en la meva vida en què no supliqui al cel que si us plau aquesta temporada tot surti com ha de sortir perquè l'any vinent el tornem a tenir aquí. Si algun desig puc demanar, és aquest. Necessito tornar a veure en Bo vestit del Barça, necessito tornar a sentir que a dintre seu hi ha una felicitat que només pot aconseguir allà. Necessito que reprengui el seu somni i deixi Roma enrere. Necessito tornar-lo a tenir a casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario