lunes, 27 de febrero de 2012

Acumulació de decepcions.



Són moltes les incerteses que em venen al cap ara mateix, i poques són les respostes.  Em podia esperar que jugués vint minuts, que en jugues quinze o cinc com en l’últim partit. Però que ni sortís a jugar, això si que no. Fins al dia d’avui, tant sols hi havia hagut un partit on en Bojan no jugués, contra l’Inter de milà en la primera volta, però va ser com a “càstig” per haver arribat tard a la xerrada tècnica. També cal dir, què que no hagi jugat  no és per culpa del embenament que portava al genoll durant un entrenament d’aquesta setmana, ja que ell mateix va confirmar que es trobava perfecte i que al dia següent s’entrenaria amb total normalitat, així com també dubto molt que no hagi jugat ni un sol minut perquè el reserva per el derbi. Perquè ho hauria de fer? En el partit de la setmana passada, tant sols va jugar cinc minuts i no ho va fer perquè el reserves per cap enfrontament.

El que més em molesta d’aquesta situació és que, a principis de temporada em trobava il·lusionada i amb esperances d’acabar aquesta nova etapa amb un somriure al recordar-la. Però ara, a mida que passen els mesos de cada dia m’adono més que això no serà per res possible. Ni hi ha suficients gols que recordar ni suficients bons moments als que aferrar-se, tot està sent gris amb alguns partits de color. Em sembla de molt mal gust el que està fent Luis Enrique amb Bojan, a vegades em pregunto si realment posa com a titulars a Lamela i Totti perquè creu que ajuden a l’equip o perquè simplement té por a les seves reaccions si no ho són. M’encantaria trobar resposta a aquesta pregunta.

Per els que teniu ganes de ser positius amb el tema de la titularitat, una de les possibilitats de cara al pròxim partit, que recordo que serà el derbi podria ser que ell inicies el partit en el terreny de joc, ja que molts jugadors hauran jugat entre setmana amb les seves respectives seleccions i ell no. Això voldria dir que alguns estarien més cansats que per exemple ell, és a dir cap la mínima possibilitat que tornem a veure a Bojan en l’onze inicial. 

sábado, 25 de febrero de 2012



En Bojan s'ha exercitat avui per últim cop juntament amb els seus companys, abans del partit de demà contra l'Atalanta. Rival, que com recordareu en Bojan li va marcar el seu primer gol amb la samarreta giallorossa. Un cop acabat l'entrament s'han desplaçat tots a Bèrgam, ciutat on es jugarà l'enfrontament.

Respecte a la titularitat de Bojan, tot torna a indicar que demà no sortirà com a titular, tot i estar Totti fora la convocatòria per acumulació de targetes grogues, Luis Enrique seguirà apostant per una davantera on no estigui Bojan. Un cop més, ens haurem d'esperar a la segona meitat per delitar del seu futbol.

jueves, 23 de febrero de 2012

Bojan abandona l'entrenament.


Com ja hem avançat per twitter aquest migdia, en Bojan ha abandonat l'entrenament amb el genoll embenat a causa d'un cop rebut suposadament. El pitjor d'això no és el que ha passat, si no que no en sabem la certesa del seu grau de gravetat. Això em molesta, ja que podria ser que el cop fos fort i per lo tant que aquest diumenge no pogués jugar o al contrari, que tot hagués quedat en un simple ensurt. Aposto per la segona opció, en veure que cap diari italià es digna a dir res, però malgrat no hagi sigut res, trobo indignant aquesta poca preocupació que tenen tots els diaris al veure que en Bo surt amb el genoll embenat al abandonar un entrenament.

Res més a dir, tant sols espero que demà puguem tenir novetats sobre el que ha passat en aquest entrenament.

lunes, 20 de febrero de 2012

La poca valoració cap a Bojan torna a reaparèixer.



El partit d’ahir, no va ser com tots els que ha jugat fins ara en Bojan des de que està a la Roma. Va ser diferent, potser fins i tot amb un toc del Barça en el que ha jugat Bojan aquests últims anys. Us preguntareu el perquè de començar un text així, doncs simplement perquè ahir un altre cop en Bojan va tornar als partits on juga els minuts de les escombraries .

És estrany recordar el partit d’ahir i veure que en Bojan només va jugar cinc o sis minuts, és estrany i alhora és trist. Anem per parts, en primer lloc crec que Luis Enrique no va escollir un bon moment per fer debutar a Marquinho –el nou fitxatge de la Roma-, l’equip estava guanyant pels mínims, per 1-0 i en comptes de treure un atacant acostumat al joc de la Roma que pogués marcar el gol de la tranquil·litat, com seria Bojan, va optar per treure el nouvingut. I d’aquesta manera va ser el segon canvi de la Roma, després d’haver canviat ja a Osvaldo per Lamela, de manera que la sortida de Bojan s’estava retardant, tant com per sortir en el minut vuitanta nou i jugar els minuts de descompte. Esperava que havent tots aquests contratemps sortís tard en el partit, però sincerament no tant.

Potser alguns penseu que no és just que em posi a escriure aquestes paraules en quan només ha passat això en un simple partit, (exceptuant el partit del Inter en la primera volta, que ni va jugar) però és que una ja porta molts anys seguint a aquest jugador i sé que això d’ahir va ser una mala senyal, que quan passa un cop és pot repetir trenta cops més.  No m’agrada veure partits de la Roma i sentir que estem en la mateixa situació que en el Barça, és incòmode i dolorós. Però suposo que val més que ho deixi tot en “un simple error del Luis”, dubto que tot es quedi aquí però és el que espero. I per acabar, dir que m’acabo d’assabentar que Totti no podrà jugar el pròxim enfrontament contra l’Atalanta per acumulació de targetes grogues, no negaré que el primer pensament en llegir-ho ha sigut un: Bojan titular. Però les coses estan difícils, el més possible seria veure un trident format per Lamela-Osvaldo-Borini però esperem que en Luis valori l’esforç, la lluita i la constància de Bojan i per fi el torni a posar en la davantera titular.

sábado, 18 de febrero de 2012

Podrà finalment ser titular?


En Bojan ha realitzat avui l'última sessió d'entrenament abans del partit de demà contra el Parma. En aquest últim entrenament segons laroma24.it ha sigut provat en la davantera que jugaria demà de titular, juntament amb Osvaldo i Totti. A primera vista sembla una gran i alegre noticia, però les esperances que demà Bojan sigui titular marxen al entrar en els demés diaris italians i veure que en cap d'ells apareix en l'onze inicial, prenent com a referència l'entrenament d'avui.

És a dir, un dia més ens trobem davant la gran incertesa de si demà Bojan podrà ser o no finalment titular. La majoria de esdeveniments semblen indicar que no ho serà, però com sempre he fet no perdré l'esperança de cara a veure'l titular fins que llegeixi l'onze inicial.

viernes, 17 de febrero de 2012

Penúltim entrenament abans del matx.


En Bojan ha realitzat avui juntament amb els seus companys de la Roma el penúltim entrenament abans del partit de diumenge, contra el Parma.

Com ja sabeu, la titularitat de Bojan està últimament que penja d'un fil, res és segur ni tampoc insegur. Ja fa dues setmanes, va marcar contra l'Inter al entrar a la segona part d'aquest partit, però sorprenent-ment això no va condicionar a Luis Enrique al hora d'escollir l'onze inicial en els dos següents partits. És a dir, que si fins ara aquell gol no ha influït dubto que influeix-hi ara, i a més en aquests moments en que Osvaldo ja s'ha recuperat de la seva lesió. Però bé esperem que en Luis valori l'esforç de Bojan i diumenge finalment veiem el seu nom en quan llegim els jugadors titulars. I per acabar, un cop més m'indigno davant la titularitat d'alguns davanters, algun d'ells està tenint tots els minuts que hauria d'estar jugant Bojan, però sé que en Bo acabarà donant un cop de taula i reivindicarà el que és seu.

jueves, 16 de febrero de 2012

Existeixen espais per jugar còmode?




"Està trobant menys espais dels que s'esperava per jugar"


Aquestes han sigut les paraules de Sabatini avui al ser preguntat per Bojan. No hi ha dubte que té molta raó amb el que ha dit, ja fa temps que vinc dient que en Bojan s'està trobant amb molts pocs espais a l'hora de poder marcar, això està dificultant que el seu numero de gols no augmenti. 

En quan en Bojan va decidir marxar a Roma per poder tornar a ser feliç en el món del futbol, ell i tots nosaltres ja sabiem des de el primer moment que el futbol Italià es molt conegut per el mur de defensa que formen tots els equips, els seus jocs estan basats en això, en defensar i defensar... Així i tot no em vaig deixar emportar per aquesta idea, ja que en Bojan tindria un entrenador que havia passat pel Barça i els faria jugar de manera diferent, i és el que està passant. Estan jugant d'una manera molt distinta en comparació als demés equips, estan jugant a tocar la pilota. Però en el cas d'en Bojan això no està ajudant perquè mentre uns defensen com a condemnats els altres es passen els noranta minuts tocant la pilota. Sincerament si a hores d'ara en Bojan només porta quatre gols, crec que per res és culpa seva, si no que al contrari, les causes són tots aquests motius que estic escrivint en aquest text. En la meva opinió el que haurien de fer és atacar més i crear més espais perquè així els davanters puguin marcar, al principi se'ls feia molt difícil arribar al gol ara ja no els hi costa tant però així i tot han de buscar-lo molt per trobar-lo. 
En definitiva, la Roma hauria de canviar una mica la seva manera de jugar per afavorir la llista de gols d'en Bo i que d'una vegada per totes en Luis s'apliqui tota aquesta confiança que prometia a en Bojan al començament d'aquest projecte. Amb això no estic dient que no la tingui, però si que l'hagi perdut una mica o potser simplement alguns que no la mereixen s'hagin quedat la confiança que tant necessita en Bojan per marcar un grapat de gols. 
Un cop més, a per totes Bojan, qui sap, potser aquest mateix diumenge torna a ser la teva... FORZA BOJAN!

martes, 14 de febrero de 2012

Siena 1-0 Roma


Finalment el partit d'ahir va acabar amb derrota per als giallorossi, amb un gol de penal en contra del Siena, per culpa de la dolenta qualitat de les pàgines en les que ho veig, no vaig poder apreciar gaire bé si era penal clar. 
Pel que fa a en Bojan, va jugar uns vint-i-dos minuts, va sortir després del recuperat ja Osvaldo, al principi em vaig preocupar al veure que primer entrava Osvaldo, perquè vaig creure que ell ja no ho faria, però per sort si ho va fer. Cal destacar un gran xut que va fer des de gairebé fora de l'àrea, no va poder fer gaire cosa més ja que el partit estava molt apagat i un cop més la defensa de l'equip contrari era constant. 

Esperem que en el pròxim partit pugui ser titular, serà aquest mateix diumenge contra el Parma. Crec que després del gol marcat davant l'Inter de Milà es mereix més que mai ser-ho, hi ha d'altres que estan jugant seguidament i no han aconseguit marcar mai sortint a la segona part, i ell si ho ha fet i el millor d'això? Que no va ser el primer cop. Però com ja sabeu tot està en mans de Luis Enrique.






lunes, 13 de febrero de 2012

Ara també a @Info_BojanKrkic




 A partir d'ara també em podreu trobar al Twitter juntament amb la meva amiga Júlia (http://www.bojankrkicpage.blogspot.com/). Anteriorment, havíem portat els Fotologs /cincminutsambtu i /bkrkiic_tot respectivament.


SEGUIU-NOS!
https://twitter.com/?lang=es&logged_out=1#!/info_bojankrkic


Siena-AS Roma


Aquesta nit tenim una nova cita amb la Roma, però sobre tot amb Bojan. Com ja sabeu la seva titularitat torna a estar complicada des de la patacada que ens vam emportar el dimecres passat al veure que en aquells vint-i-vuit minuts tampoc era titular. A més a més recordo que Osvaldo torna a estar convocat amb l'equip. Si finalment no és titular, confio en ell en els minuts que surti a la segona part, ja sabeu que en el futbol mai es sap el que pot passar.

domingo, 12 de febrero de 2012


Males noticies de cara al partit de dilluns... I no només una si no que poden arribar a ser dues. A Roma torna a nevar i ahir a la tarda vaig sentir que es troben a -30ºC, cosa que dificultaria molt el partit de dilluns si torna a nevar com l'altre cop, ja ho va deixar entreveure ahir Bojan pel twitter. I l'altre mala noticia és que hi ha rumors en varis diaris italians que confirmen que aquest mateix dilluns Osvaldo ja podria formar part de l'onze inicial, que perquè és una mala noticia? Doncs és obvi, menys possibilitats per ser-ho en Bojan. Ja veurem que passa finalment.

sábado, 11 de febrero de 2012

"A casa di Bojan"




Bon dia! Avui per fi ens llevem amb el reportatge que li van fer els de Teleroma 56 a Bojan. És un reportatge molt complet, on recorrerem al veure'l els inicis de Bojan en el món del futbol, en ell apareixen entre altres els seus tiets, el seu amic David Biosca, la directora del col·legi al que estudiava de petit... Tots ells tant sols tenen bones paraules per a Bojan i la veritat és que no és per a menys, emociona sentir com la gent que l'ha vist creixer l'aprecia tant i desitja amb totes les seves forces que pugui ser feliç en aquest nou projecte a Roma. En definitiva, recomanable al 100%.

viernes, 10 de febrero de 2012


Ha sigut una setmana de canvis i decepcions. Una d'elles la vaig rebre al veure que en Bojan dimecres no era titular finalment en els 28 minuts que havia pendents del partit suspès del gener, després del golàs que va marcar en l'últim partit, apostava per la seva titularitat més que mai, però al comprovar l'alineació amb trobo amb el més novat jugador que podia existir, un tal Piscitella jugaria aquella nit en el lloc de en Bojan. Em vaig quedar molt bocabadada semblava irreal i impossible. Hores abans del partit en Bo semblava entusiasmat a través de twitter pel partit d'aquella nit, ell mateix fins i tot hauria pensat que tenia possibilitats d'estar en l'onze inicial, però ni les seves ni les meves perspectives es van complir.

El pròxim partit serà aquest dilluns contra el Siena com a rival, aniran al camp d'aquest equip a disputar el matx. Sincerament després de la patacada de dimecres, no m'atreveixo a donar la meva opinió sobre si serà titular o no. Les coses estan molt però que molt complicades tant amb gols com sense. Així i tot, no hem de perdre l'esperança, tot arribarà... Ho sé.

jueves, 9 de febrero de 2012

Una nova etapa.


Ha sigut la meva vida durant molt de temps... Allà expressava tot el que sentia pel meu ídol, en aquell lloc vaig conèixer persones excepcionals, persones que ara ho són tot. Però de repent t'aixeques un matí i tot ha canviat, aquell lloc està irreconeixible Com ja us podeu imaginar us estic parlant del fotolog, sóc la propietària de /cincminutsambtu, he decidit traslladar-me aquí perquè crec que podrà ser una bona manera de continuar amb l'admiració cap al meu ídol. Però el fotolog s'ha acabat, ahir va arribar al seu fi, no puc continuar en aquestes condicions i molt menys en un lloc on tant sols em deixen escriure tres-centes paraules, se em fa completament impossible i inaguantable.  

No puc expressar la meva admiració cap a en Bojan en tres-centes paraules ni tant sols els dies en els que no hi ha noticies, i la veritat és que no m'he pogut quedar indiferent davant aquesta situació. Sí, em fa molt mal deixaro us sóc sincera però alhora he de mirar endavant no em puc quedar atrapada en aquell lloc que ara mateix s'ha tornat en una cosa horrible. 

No reconec /cincminutsambtu, ni res del que l'envolta, el món em va caure als peus, al veure com me l'havien transformat, però res canviarà a dintre meu per molt que el lloc que li tenia dedicat al meu ídol canvi, el segueixo admirant tant o més que dimarts. 
Tampoc puc escriure aquest text sense mencionar a /bkrkiic_tot (ara mateix, bojankrkicpage.blogspot.com) el seu fotolog ho ha sigut tot per a mi durant moltíssims anys, gairebé des de que vaig començar a seguir a en Bojan, podem dir que ha format part de la meva vida, de mi mateixa... Ho ha sigut pràcticament tot. Per molt trista que estigues un dia, entrava en aquell lloc i som-reia al instant, era impossible entrar-hi i no fer-ho, veure tots aquells textos escrits des de la més profunda admiració, m'emocionava i a dia d'avui encara ho segueix fent, bé m'atreviria a dir que encara més que abans si és que es pot. Dia 15 d'agost de 2010 em vaig atrevir a obrir /cincminutsambtu i a comentar-la a ella, la persona que ara em recolza tots els dies de la meva vida, la que em fa veure les coses d'una altre manera en moltes situacions, la que amb mi viu tot el relacionat amb el nostre ídol, el que realment ens ha unit. I avui, dia 9 de febrer de 2012 comença una nova etapa, una nova etapa on ja no existirà el fotolog i deixarà pas a aquest nou blog que avui comença, però aquí res canviarà. Tots els dies hi podreu seguir trobant informació de Bojan Krkic, i el més important /bkrkiic_tot estarà amb mi.