lunes, 27 de febrero de 2012

Acumulació de decepcions.



Són moltes les incerteses que em venen al cap ara mateix, i poques són les respostes.  Em podia esperar que jugués vint minuts, que en jugues quinze o cinc com en l’últim partit. Però que ni sortís a jugar, això si que no. Fins al dia d’avui, tant sols hi havia hagut un partit on en Bojan no jugués, contra l’Inter de milà en la primera volta, però va ser com a “càstig” per haver arribat tard a la xerrada tècnica. També cal dir, què que no hagi jugat  no és per culpa del embenament que portava al genoll durant un entrenament d’aquesta setmana, ja que ell mateix va confirmar que es trobava perfecte i que al dia següent s’entrenaria amb total normalitat, així com també dubto molt que no hagi jugat ni un sol minut perquè el reserva per el derbi. Perquè ho hauria de fer? En el partit de la setmana passada, tant sols va jugar cinc minuts i no ho va fer perquè el reserves per cap enfrontament.

El que més em molesta d’aquesta situació és que, a principis de temporada em trobava il·lusionada i amb esperances d’acabar aquesta nova etapa amb un somriure al recordar-la. Però ara, a mida que passen els mesos de cada dia m’adono més que això no serà per res possible. Ni hi ha suficients gols que recordar ni suficients bons moments als que aferrar-se, tot està sent gris amb alguns partits de color. Em sembla de molt mal gust el que està fent Luis Enrique amb Bojan, a vegades em pregunto si realment posa com a titulars a Lamela i Totti perquè creu que ajuden a l’equip o perquè simplement té por a les seves reaccions si no ho són. M’encantaria trobar resposta a aquesta pregunta.

Per els que teniu ganes de ser positius amb el tema de la titularitat, una de les possibilitats de cara al pròxim partit, que recordo que serà el derbi podria ser que ell inicies el partit en el terreny de joc, ja que molts jugadors hauran jugat entre setmana amb les seves respectives seleccions i ell no. Això voldria dir que alguns estarien més cansats que per exemple ell, és a dir cap la mínima possibilitat que tornem a veure a Bojan en l’onze inicial. 

1 comentario:

  1. Molt encertat el títol. Un 27 de febrer hauriem d'estar dient el contrari, acumulació d'alegries però crec que això ja s'ha convertit en impossible amb en Bo...El que va passar ahir no ens ho esperàvem per res, va ser un cop molt dur però amb aquella decisió ja queden moltes coses clares. Ara per ara, Luis Enrique no confia amb en Bojan i punt. Va preferir treure tot de defenses a un davanter que provés de marcar i ajustar diferències en el marcador. Però com ja ens ha deixat clar altres vegades, en Bo té un paper més que secundari aquí. Prefereix optar per altres futbolistes abans que per ell en situacions incòmodes. Ja ho vam veure el dia que només guanyaven per la mínima i va jugar 5 escassos minuts i ahir que perdien contundentment ni tan sols va apostar per la seva capacitat de revulsiu i fer ni que sigui que marqués un gol per no quedar amb aquell resultat tan desastrós. En fi, que la cosa pinta molt i molt negre. Només vull que, com dius a l'últim paràgraf, la sort li somrigui i pugui ser titular en el derbi de diumenge. Tot i que jo estic força pessimista en aquest sentit, mai se sap el que pot passar...Sens dubte seria una molt bona oportunitat per ell i si marqués ja ni et dic! Esperarem a diumenge.

    ResponderEliminar