sábado, 18 de febrero de 2012

Podrà finalment ser titular?


En Bojan ha realitzat avui l'última sessió d'entrenament abans del partit de demà contra el Parma. En aquest últim entrenament segons laroma24.it ha sigut provat en la davantera que jugaria demà de titular, juntament amb Osvaldo i Totti. A primera vista sembla una gran i alegre noticia, però les esperances que demà Bojan sigui titular marxen al entrar en els demés diaris italians i veure que en cap d'ells apareix en l'onze inicial, prenent com a referència l'entrenament d'avui.

És a dir, un dia més ens trobem davant la gran incertesa de si demà Bojan podrà ser o no finalment titular. La majoria de esdeveniments semblen indicar que no ho serà, però com sempre he fet no perdré l'esperança de cara a veure'l titular fins que llegeixi l'onze inicial.

2 comentarios:

  1. Bona pregunta...jajaja odio haver-nos de preguntar sempre el mateix abans d'un partit TT No hauria de ser així o almenys això és el que nosaltres dues esperàvem un cop va marxar allà.

    ResponderEliminar
  2. Tampoc s'ha de fer cas a tot el que diuen aquestes webs perquè al cap i a la fi, qui decideix és el Luis encara que molts cops han encertat :/

    ResponderEliminar