viernes, 17 de febrero de 2012

Penúltim entrenament abans del matx.


En Bojan ha realitzat avui juntament amb els seus companys de la Roma el penúltim entrenament abans del partit de diumenge, contra el Parma.

Com ja sabeu, la titularitat de Bojan està últimament que penja d'un fil, res és segur ni tampoc insegur. Ja fa dues setmanes, va marcar contra l'Inter al entrar a la segona part d'aquest partit, però sorprenent-ment això no va condicionar a Luis Enrique al hora d'escollir l'onze inicial en els dos següents partits. És a dir, que si fins ara aquell gol no ha influït dubto que influeix-hi ara, i a més en aquests moments en que Osvaldo ja s'ha recuperat de la seva lesió. Però bé esperem que en Luis valori l'esforç de Bojan i diumenge finalment veiem el seu nom en quan llegim els jugadors titulars. I per acabar, un cop més m'indigno davant la titularitat d'alguns davanters, algun d'ells està tenint tots els minuts que hauria d'estar jugant Bojan, però sé que en Bo acabarà donant un cop de taula i reivindicarà el que és seu.

2 comentarios:

  1. has posat dues fotos avui :) m'agrada jiji

    ResponderEliminar
  2. A saber que passa diumenge...Jo ja saps que des de que l'Osvaldo està recuperat que penso que el Bo jugarà menys del que ja jugava amb ell lesionat :S I si tenim en compte que el Borini passa per davant d'ell :/ pf. Tot i que sempre tindrem l'esperança que sortint pocs minuts pugui arribar a marcar un golàs com el de l'inter!

    ResponderEliminar