jueves, 16 de febrero de 2012

Existeixen espais per jugar còmode?




"Està trobant menys espais dels que s'esperava per jugar"


Aquestes han sigut les paraules de Sabatini avui al ser preguntat per Bojan. No hi ha dubte que té molta raó amb el que ha dit, ja fa temps que vinc dient que en Bojan s'està trobant amb molts pocs espais a l'hora de poder marcar, això està dificultant que el seu numero de gols no augmenti. 

En quan en Bojan va decidir marxar a Roma per poder tornar a ser feliç en el món del futbol, ell i tots nosaltres ja sabiem des de el primer moment que el futbol Italià es molt conegut per el mur de defensa que formen tots els equips, els seus jocs estan basats en això, en defensar i defensar... Així i tot no em vaig deixar emportar per aquesta idea, ja que en Bojan tindria un entrenador que havia passat pel Barça i els faria jugar de manera diferent, i és el que està passant. Estan jugant d'una manera molt distinta en comparació als demés equips, estan jugant a tocar la pilota. Però en el cas d'en Bojan això no està ajudant perquè mentre uns defensen com a condemnats els altres es passen els noranta minuts tocant la pilota. Sincerament si a hores d'ara en Bojan només porta quatre gols, crec que per res és culpa seva, si no que al contrari, les causes són tots aquests motius que estic escrivint en aquest text. En la meva opinió el que haurien de fer és atacar més i crear més espais perquè així els davanters puguin marcar, al principi se'ls feia molt difícil arribar al gol ara ja no els hi costa tant però així i tot han de buscar-lo molt per trobar-lo. 
En definitiva, la Roma hauria de canviar una mica la seva manera de jugar per afavorir la llista de gols d'en Bo i que d'una vegada per totes en Luis s'apliqui tota aquesta confiança que prometia a en Bojan al començament d'aquest projecte. Amb això no estic dient que no la tingui, però si que l'hagi perdut una mica o potser simplement alguns que no la mereixen s'hagin quedat la confiança que tant necessita en Bojan per marcar un grapat de gols. 
Un cop més, a per totes Bojan, qui sap, potser aquest mateix diumenge torna a ser la teva... FORZA BOJAN!

2 comentarios:

  1. Tens tota la raó en l'escrit. És el que sempre em comentat, d'aquesta manera serà molt difícil que trobi el camí a la porteria.Com no canviïn les coses...En fi.

    ResponderEliminar
  2. Realment ximple això del twitter si finalment es veritat... No l'utilitzava tant com per dir-li això. A més, hi ha algun problema en què ho faci?

    ResponderEliminar