lunes, 20 de febrero de 2012

La poca valoració cap a Bojan torna a reaparèixer.



El partit d’ahir, no va ser com tots els que ha jugat fins ara en Bojan des de que està a la Roma. Va ser diferent, potser fins i tot amb un toc del Barça en el que ha jugat Bojan aquests últims anys. Us preguntareu el perquè de començar un text així, doncs simplement perquè ahir un altre cop en Bojan va tornar als partits on juga els minuts de les escombraries .

És estrany recordar el partit d’ahir i veure que en Bojan només va jugar cinc o sis minuts, és estrany i alhora és trist. Anem per parts, en primer lloc crec que Luis Enrique no va escollir un bon moment per fer debutar a Marquinho –el nou fitxatge de la Roma-, l’equip estava guanyant pels mínims, per 1-0 i en comptes de treure un atacant acostumat al joc de la Roma que pogués marcar el gol de la tranquil·litat, com seria Bojan, va optar per treure el nouvingut. I d’aquesta manera va ser el segon canvi de la Roma, després d’haver canviat ja a Osvaldo per Lamela, de manera que la sortida de Bojan s’estava retardant, tant com per sortir en el minut vuitanta nou i jugar els minuts de descompte. Esperava que havent tots aquests contratemps sortís tard en el partit, però sincerament no tant.

Potser alguns penseu que no és just que em posi a escriure aquestes paraules en quan només ha passat això en un simple partit, (exceptuant el partit del Inter en la primera volta, que ni va jugar) però és que una ja porta molts anys seguint a aquest jugador i sé que això d’ahir va ser una mala senyal, que quan passa un cop és pot repetir trenta cops més.  No m’agrada veure partits de la Roma i sentir que estem en la mateixa situació que en el Barça, és incòmode i dolorós. Però suposo que val més que ho deixi tot en “un simple error del Luis”, dubto que tot es quedi aquí però és el que espero. I per acabar, dir que m’acabo d’assabentar que Totti no podrà jugar el pròxim enfrontament contra l’Atalanta per acumulació de targetes grogues, no negaré que el primer pensament en llegir-ho ha sigut un: Bojan titular. Però les coses estan difícils, el més possible seria veure un trident format per Lamela-Osvaldo-Borini però esperem que en Luis valori l’esforç, la lluita i la constància de Bojan i per fi el torni a posar en la davantera titular.

1 comentario:

  1. M'encanta com t'ha quedat el text! És lògic que pensem així, les coses no estan anant bé. Faríem malament d'estar conformes amb aquesta situació quan en realitat, tampoc han canviat tant les coses des de que va marxar a Roma... Crec que poca gent s'esperava que en Bo jugaria tan poc tenint en compte tot el que es deia abans que el fitxessin o un cop va arribar a la capital italiana. Ha acabat succeint el de sempre, li han passat pel davant altres jugadors i no se li ha perdonat ni el més mínim error. En resum, que passa més estona a la banqueta que al camp i ell va marxar per intentar evitar això. Com ja he dit al meu text, no vull anar de negativa per la vida amb aquest assumpte però no tinc cap altra observant i analitzant els fets viscuts fins ara. Des d'aquí el recolzarem com sempre hem fet i no deixarem de creure en ell però amb això no hi ha suficient. És fonamental que el seu entrenador li doni un vot de confiança d'aquí al final de temporada sinó tot això no sé com acabarà...

    ResponderEliminar